Sony onthult bestandsgrootte verschillende PlayStation 5-games

Sony onthult bestandsgrootte verschillende PlayStation 5-games

Sony heeft de bestandsgrootte van verschillende Playstation 5-games onthuld.

Op PlayStation Direct, een Amerikaanse winkel van Sony, onthult het bedrijf dat Spider-Man: Miles Morales 50 GB in beslag neemt. De Ultimate Edition van Miles Morales, die een remaster van de eerste Marvel's Spider-Man bevat, is zo'n 105 GB groot. Tot slot is minimaal 60 GB opslagruimte voor de remake van Demon's Souls benodigd.

De PlayStation 5 bevat een SSD met 825 GB opslagruimte. Opslag uitbreiden met SSD's van derde partijen is mogelijk, mits Sony het model goedkeurt.

Op 19 november verschijnt een All-Digital versie van de PlayStation 5, waar geen disks op kunnen worden afgespeeld, voor 399 euro. Op die dag verschijnt ook een versie met diskdrive, voor 499 euro.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja opslag is een ding. Dat was al een ding op de PS4. Ik denk echter dat het nooit genoeg zal zijn. Ik vond 1TB echt enorm klinken, maar met gamefiles en de OS bereik je vrij snel het plafond. Dat zal ook zo zijn met 5 TB. Zeker nu de gamefiles groter en groter worden. De next gen consoles ondersteunen max 8K. Al die pixels vergen data. Daar moeten ze iets slims voor bedenken. Voor nu denk ik dat 3TB zeker geen overbodige luxe zal zijn. Al helemaal als je voor de All Digital versie gaat.

0

@tektwo games hoeven niet per se groter te worden. Dit is ook al bevestigd door ontwikkelaars. Tuurlijk zullen hires textures meer ruimte innemen, maar momenteel worden veel assets dubbel geïnstalleerd om ze bij elkaar te clusteren. Dat is straks met de snelle SSD's niet meer nodig. Games in 8K kun je daarnaast ook wel vergeten, los van dat het totaal overbodig is. Verschil tussen 4K en 8K is pas op hele grote (100 inch +) schermen zichtbaar, waarbij je er ook nog dicht op moet gaan zitten.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Tinus! Fancy seeing you here. 😁😉

0
test

@Tinus Tussengas-1, Wat je zegt is idd verteld door Mark Cerny. Echter de games die nu bevestigd zijn voor de PS5 laten een andere tendens zien. Die zijn namelijk helaas groter. Controleer het zelf maar

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou