Sony onderzoekt mogelijkheden Uitzending Gemist op PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Momenteel zou Sony in een testfase zitten met de NOS en de BBC om te kijken hoe het Playstation Network het beste zou kunnen worden gebruikt om herhalingen van televisieprogramma's van de publieke omroepen te kunnen bekijken.

Er wordt verwacht dat het NOS-journaal nog dit jaar op de PlayStation 3 bekeken kan worden. De technische haalbaarheid ligt grotendeels bij Sony. Het bedrijf zal aanpa ingen in de firmware moeten doorvoeren, om een onderscheid tu en verschillende landen te kunnen maken. Deze functie zal naar verwachting worden ingebouwd in firmware-versie 3.2, die staat gepland voor release in november.

Uit verder onderzoek van Tweakers.net blijkt dat ook RTL Nederland zou zijn benaderd door Sony voor een samenwerkingsverband. RTL zou echter nog niet in gesprek zijn met Sony, maar zich eerst in de materie willen verdiepen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou