Sony onderzoekt klachten nieuwe PS3-vriendenlijst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De vriendenlijst is met de onlangs uitgebrachte firmware 3.0 aangepast. Zo zitten er nu grijze blokken om de namen van vrienden heen. Deze aanpa ing heeft tot kritiek geleid bij veel gamers.

Sony onderzoekt of de vriendenlijst aangepast moet worden aan de hand van de reacties van verschillende gebruikers. Ook andere kritiekpunten worden door Sony onderzocht, zegt Bowles.

Firmware 3.0

De nieuwe firmware is uitgekomen op 1 september, tegelijk met de PS3 Slim. Naast een nieuwe vriendenlijst is er onder andere ondersteuning voor geanimeerde thema's toegevoegd, zijn er snelkoppelingen naar de laatst gespeelde games en kan de gebruiker snel zien wat er nieuw is in de PlayStation Store. Ook is nu sneller te zien of de gebruiker nieuwe berichten heeft en hoeveel vanzijn vrienden online zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou