Sony: 'NGP is perfect voor MMO's' | Gamer.nl

Sony: 'NGP is perfect voor MMO's' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Smedley werd gevraagd of gratis speelbare MMO's ooit kunnen werken op een spelcomputer. Hij ziet de NGP, evenals de PlayStation 3, als een perfect apparaat voor deze free-to-play-games. Desalniettemin moet er nog wel een perceptieverandering plaatsvinden onder consumenten, meent hij.

"Mijn gevoel zegt me dat [free-to-play], net als op PC, een steeds belangrijker onderdeel van deze busine wordt. Er zijn veel mensen die free-to-play in het verleden a ocieerden met minder kwaliteit - en simpel gezegd klopt dat beeld niet meer. Er zijn veel free-to-play games die geweldig zijn", aldus Smedley.

"Het is nog te vroeg om dit met zekerheid te zeggen, maar ik denk dat je free-to-play games langzaam maar zeker op de spelcomputers zult zien. Mensen gaan zich realiseren dat het aantrekken van steeds meer spelers naar hun games met een dergelijk busine model zal helpen; het wordt gewoon een toevoeging op het Blu-ray-busine model."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou