Sony: 'Mond-op-mondreclame belangrijkst voor Move' | Gamer.nl

Sony: 'Mond-op-mondreclame belangrijkst voor Move' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Move is net als EyeToy gedurende de PlayStation 2 een product dat getest moet worden. Je moet het uitproberen en begrijpen. Verwacht ik een extreem succesvolle eerste dag [voor Move]? Niet echt. Dat hadden we ook niet met EyeToy. Dat werd uiteindelijk ook een groot succes, aangezien mensen de waarde ervan zagen toen ze het uitprobeerden. Zij vertelden het weer aan hun vrienden en die kochten het vervolgens ook. Deze mensen vertelden het weer aan hun vrienden. Mond-tot-mondreclame zorgde ervoor dat EyeToy groeide", aldus Maguire.

PlayStation Move verschijnt op 15 september. De twee e entiële onderdelen van Move, de bewegingsgevoelige controller en de PlayStation Eye-camera, zijn samen te koop voor zestig euro. Gamers die de camera al hebben, kunnen de controller los kopen voor veertig euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou