Sony mogelijk bezig met vervolg op MMOFPS PlanetSide | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De titel van het mailtje luidt "Help Us Design the Next PlanetSide Game". In de mail worden huidige spelers om hun mening gevraagd over een eventueel vervolg op de MMOFPS.

"De informatie die verstrekt wordt zal een cruciale rol spelen bij de ontwikkeling en richting van de volgende hit Ma ively Multiplayer Online First Person Shooter", aldus de email. Huidige spelers hoeven zich volgens het mailtje geen zorgen te maken over de huidige PlanetSide, aangezien die gewoon blijft bestaan.

Planning

De fansite PlanetSide Universe heeft van de baas van Sony Online Entertainment, John Smedley, begrepen dat er grote dingen gepland staan voor de komende twaalf maanden. Waar Smedley precies op doelt, is nog niet bekend. Wel werd een nieuwe patch aangekondigd die onder andere het huidige spel compatibel moet maken met Windows Vista. Sony heeft de domeinnaam planetside2.com al wel geregistreerd, hoewel de website op dit moment nog een doorverwijzing is naar de huidige site van PlanetSide.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou