Volgens Yoshida heeft de verandering van het management binnen het Xbox-team bij Microsoft ervoor gezorgd dat er tegenwoordig op een consistentere en logischere manier over de Xbox One wordt gesproken: "Mijn interpretatie is dat de managementverandering hen echt heeft geholpen alles te resetten en in synch te brengen. En sindsdien zijn ze consequent geweest."

Kort na de onthulling van de Xbox One, ontving het bedrijf veel kritiek op onder meer het always online-beleid en hun houding ten opzichte van tweedehandsgames. Veel van deze beslissingen zijn in de loop van de tijd teruggedraaid. Recentelijk kondigde het bedrijf ook een Kinect-loze versie van de Xbox One aan die vanaf 5 september ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Yoshida zegt over deze laatste beslissing dat hij dit altijd al verwachtte van Microsoft, maar niet per se zo snel na de lancering van het product.

Don Mattrick verliet vorig jaar kort na de onthulling van de Xbox One Microsoft voor Zynga. Hij werd opgevolgd door Phil Spencer. Over Spencer zegt Yoshida: "Hij is een redelijke, slimme jongen, vergeleken met sommige andere mensen die wat ongelooflijke dingen zeiden."