Sony meldt geen precieze datum meer wanneer PS Plus-games verdwijnen

Sony meldt geen precieze datum meer wanneer PS Plus-games verdwijnen

Sony lijkt op PlayStation-consoles niet meer te vermelden wanneer games die beschikbaar zijn voor PlayStation Plus Premium- of Extra-leden precies worden verwijderd.

Mensen die lid zijn van de twee hoogste tiers van PlayStation Plus - Extra en Premium - kunnen honderden verschillende games spelen. Net zoals op het concurrerende platform Xbox Game Pass worden er niet alleen games toegevoegd, maar ook verwijderd. Licenties en afspraken met andere uitgevers kunnen bijvoorbeeld aflopen.

Voorheen werd op PlayStation-consoles gemeld wanneer een game precies werd weggehaald van de dienst. Dat lijkt nu niet meer het geval te zijn, zo meldt Push Square. Zo verdwijnt Rez Infinite binnenkort. De game wordt nog wel vermeld in de 'Last Chance to Play'-sectie, zodat mensen weten dat het spel binnenkort wordt verwijderd, maar er wordt geen specifieke datum meer vermeld. Gamers moeten daardoor gissen hoe lang ze de game nog precies kunnen spelen.

Het is op moment van schrijven niet duidelijk of dit een bewuste aanpassing van Sony is, of dat het om een fout gaat die moet worden rechtgezet. Hoe dan ook geeft Sony in artikelen op PlayStation Blog ook niet aan wanneer games precies van de dienst af worden gehaald.

Dit staat overigens los van de enkele games die maandelijks aan alle PlayStation Plus-abonnees worden aangeboden. Sony geeft via PlayStation Blog maandelijks duidelijk aan vanaf en tot wanneer leden deze spellen kunnen claimen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lijkt mij om een foutje te gaan.

0

Misschien moeten we de Britse inwoners eens vragen wat ze hiervan vinden. ;) (I'm just kidding)

0

@Bart81 Pas nou op

0
test

@Ziminar ik vond het anders wel een beetje grappig :-)

0

Aanbevolen voor jou