Sony mag informatie van Facebook-bezoekers op PS3 gebruiken | Gamer.nl

Sony mag informatie van Facebook-bezoekers op PS3 gebruiken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben Facebook praktisch volledig opengesteld voor onze ontwikkelaars. Zij kunnen ieder stukje informatie van Facebook halen, maar ook informatie naar Facebook terugsturen", aldus Eric Lempel van Sony.

Ontwikkelaars zouden met deze functie bijvoorbeeld de namen van Facebook-vrienden van PS3-bezitters kunnen gebruiken voor niet door de speler bestuurde personages in games. Sony heeft laten weten te verwachten dat een dergelijke integratie van Facebook met zijn console nog voor het eind van het jaar in enkele titels is terug te zien. 

Naast het uitbreiden van de Facebook-functionaliteiten, zorgt de 3.50 update er ook voor dat de PlayStation 3 voortaan 3D blu-ray films af kan spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou