Sony legt nieuw PlayStation 5-model vast in Japan

Sony legt nieuw PlayStation 5-model vast in Japan

Sony Interactive Entertainment heeft een nieuw PlayStation 5-model vastgelegd in Japan.

In april zou Sony van het Japanse Ministerie van Binnenlandse Zaken akkoord hebben gekregen om het nieuwe model, genaamd 'CFI-1200', te produceren, zo meldt VGC. Het model zou qua uiterlijk gelijk zijn aan het huidige model, maar wel verbeterde draadloze communicatieapparatuur bevatten. Daar is dan ook de goedkeuring van het ministerie voor vereist.

Vorig jaar kwam Sony ook al met een nieuw PS5-model op de proppen. Het ging toen puur om componenten in het apparaat en het leverde geen andere gebruikerservaring op.

Vorig jaar gaf Sony al aan dat het diverse oplossingen overweegt bij het omgaan van het chiptekort, waardoor de PlayStation 5 ook moeilijk verkrijgbaar is. Hoewel daarbij niet specifiek de console werd benoemd, is dat wel een mogelijkheid. Het is bijvoorbeeld een optie om bepaalde componenten in de console te vervangen als die makkelijker verkrijgbaar zijn.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ooh gelukkig. Heb een ps5 en geen zin om op een ps5 slim te moeten jagen.

0
test

@MissMeNL Ja, ik was ook een klein beetje geschrokken door de titel. Bij 'nieuw model' dacht ik aan een echt nieuw model, geen kleine aanpassing. 'Verbeterde draadloze communicatieapparatuur', wat houdt dat precies in? Alleen mijn controllers zijn draadloos verbonden...

0
test

@whaha kan ook zijn dat ze de wifi bedoelen

0
test

@MissMeNL hoezo, moeten jagen? Als je al een PS5 hebr dan heeft een slim model geen nut hoor, heb hier ook nog steeds het laatste PS3 phat model, en die is sowieso mooier dan die lelijke slim, en over de gruwelijk lelijke superslim wil ik het niet eens gebben, cheap ass plastic crap ding. Well zou het fijn zijn als er een slim versie komt, want de PS5 is wel erg groot.

0
test

@SuperDre revisies koop ik nooit als ik de vorige heb. Maar een echt nieuwer model wel. Een slim variant dus. Maar idd een luxe probleem. En lichtelijk een ocd probleem. Daarbij zakt de waarde sneller van het oude model.

0

@MissMeNL Maak je maar niet druk dat gaat nog wel gebeuren binnenkort

0
test

@MrGizMo denkt het ook wel maar denk met een jaar of 2.

0
test

Jammer, nog geen slim dus.

0

Aanbevolen voor jou