Sony lanceert volgend jaar gekleurde PlayStation 5-faceplates

Sony lanceert volgend jaar gekleurde PlayStation 5-faceplates

Sony lanceert in 2022 PlayStation 5-faceplates in verschillende kleuren.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd via PlayStation Blog. De faceplates, die het bedrijf zelf 'console covers' noemt, kunnen gemakkelijk op de huidige PlayStation 5-consoles geklikt worden nadat de huidige faceplates er af zijn gehaald.

In eerste instantie lanceren de kleuren Midnight Black en Cosmic Red. In de loop van het eerste halfjaar komen daarnaast ook de kleuren Nova Pink, Galactic Purple en Starlight Blue uit. Het gaat echter om specifieke regio, waaronder waaronder de VS, Canada, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Japan, Singapore, Zwitserland, China en het Verenigd Koninkrijk. 

In Nederland en België komen de faceplates vooralsnog dus niet vanaf januari uit, maar vermoedelijk wel in de loop van 2022. Sony laat weten binnenkort meer details te geven over andere regio en wanneer men overal faceplates kan verwachten. Ook zijn de officiële prijzen nog niet bekend, maar die liggen naar schatting rond de 55 dollar - omgerekend 48,77 euro. 

Vanaf januari komen ook nieuwe kleuren van de DualSense-controller uit. Wederom gaat het om Midnight Black, Cosmic Red, Nova Punk, Galactic Purple en Starlight Blue.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

$55

0
test

Wat een stel oplichters heb zelf vanaf dat ik hem heb met zwarte kaps voor 20 euro ofzo. Maar omdat ps logo er opstaat moet het voor 55 euro kost denk ik nog geen 5 euro omdat voor ze te maken.

0
test

@hulstpower €20 is netjes hoor. Ziet het er dan ook nog een beetje uit?;) Die van mij waren €40 ofzo, de kwaliteit ben ik dan wel erg tevreden mee. (Matzwart) On topic: Sony is er wel erg laat mee, iedereen die van dat steriele ziekenhuis wit af wilde is dat lijkt me allang.

0
test

@clandestine666 kwaliteit is top ook mat zwart

0
test

@hulstpower waar had je een degelijke voor €20 vandaan?

0
test

@gekke henkie geen idee meer

0

Aanbevolen voor jou