Sony kondigt releasedatum Uncharted-film aan

Sony kondigt releasedatum Uncharted-film aan

De film gebaseerd op het verhaal van de Uncharted-games verschijnt op 18 december 2020. Een jonge Nathan Drake wordt gespeeld door Tom Holland.

In augustus vorig jaar werd bekendgemaakt dat de productie van een Uncharted-film eindelijk in aantocht was, na jaren van speculatie over de film. Sony heeft nu bekendgemaakt dat film op 18 december 2020 in première gaat.

Het verhaal van de Uncharted-film is niet hetzelfde als dat van de Naughty Dog-games. In plaats hiervan is de film een prequel, waarin een dan nog jonge Nathan Drake leert hoe hij op jacht moet gaan naar schatten. Hierbij wordt hij geholpen door zijn mentor Victor Sullivan, ook bekend als Sully.

Nathan Drake wordt gespeeld door Tom Holland, de bekende acteur van Spider-Man. De regisseur van de film isDan Trachtenberg, die in 2016 ook de thriller 10 Cloverfield Lane heeft geregisseerd. Oorspronkelijk was Shawn Levy de regisseur van de Uncharted-film, maar in januari werd bekend dat hij de verfilming niet meer op zich ging nemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nee, Nee, NEEEEE Niet een 'teen' Nathan Drake... Tom Holland is wel een goede acteur, maar hij is gewoon te clean voor Nathan Drake, en zoals ik al zei, ik zit echt niet te wachten op een 'teen' Drake... We hebben helemaal geen gedetailleerde backstory nodig, hadden we ook niet toen we de 1ste Uncharted speelde.. Laat maar gewoon Nathan Fillion en het team dat vorig jaar die short maakte een complete film maken en dus met een echt budget (de short was eigen zo goed als met geen geld gemaakt, iedereen deed vrijwillig mee).

0
test

@SuperDre nice een jankende fan die niet eens de film een kans geeft. Lekker bezig man.

0
test

@armilo-theus ik ben ook fan van uncharted, maar ben eigenlijk erg benieuwd naar de film. Tom Holland is tof als spider-man en heeft dezelfde gevatte humor als Nathan Drake. Ik heb er best vertrouwen in. Ook goed dat ze niet de games direct kopiëren en voor een jongere Drake gaan. In deel 3 en 4 werd al gehint dat hij als jonge knul veel meer avonturen heeft beleefd.

0
test

Vind Tom Holland ook geen goede keuze. Doe dan David Boreanaz.

0

Aanbevolen voor jou