Nieuws

Sony kondigt nieuwe PlayStation VR Worlds aan

Vijf verschillende games voor de PlayStation VR

Geschreven door Aida . op

Sony geeft binnenkort PlayStation VR Worlds uit, bestaande uit vijf verschillende games voor de recent aangekondigde PlayStation VR. De vijf games moeten de diversiteit en mogelijkheden van de PlayStation VR tentoonstellen. 

De aankondiging werd gedaan op de officiële PlayStation Blog. PlayStation VR Worlds wordt omschreven als een game die uit vijf verschillende titels bestaat. Elk van deze titels biedt een andere vr-ervaring voor de gebruiker. “We willen hiermee een goede collectie van verschillende ervaringen bundelen, die elk de mogelijkheden van VR laten zien en daarnaast ook laten zien hoe geweldig vr kan zijn als media.”

De vijf titels die onderdeel uitmaken van PlayStation VR Worlds zijn The London Heist, Into the Deep, VR Luge, Danger Ball en Scavenger’s Odyssey. In The London Heist kunnen spelers kiezen tussen de PS Move-controller of een DualShock 4-controller en betreden zij de wereld van de gangsters. In Into the Deep ontdekken spelers de diepte van de oceaan, terwijl VR Luge zich richt op illegale rodelraces.

Danger Ball is een futuristische sportgame, waarin spelers de bal moeten koppen. Elke tegenstander heeft een unieke mogelijkheid die zij tegen de speler kunnen gebruiken. Het doel is om de kampioenschappen te winnen. In de laatste titel, Scavenger’s Odyssey, spelen spelers een schatzoeker in de ruimte. Spelers kunnen muren beklimmen, enorme sprongen maken, vechten en ontdekken.

Meer informatie over alle titels en PlayStation VR Worlds in het algemeen, wordt binnenkort bekendgemaakt. Eerder onthulde Sony de prijs en releasedatum voor de PlayStation VR. De vr-headset verschijnt in oktober en kost 399 euro. Het pakket bevat een bril, een bijbehorend kastje voor de PlayStation 4 en de bekabeling. 

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

De eerste paar minuten in survival horrorgame Pamela Until Dawn-ontwikkelaar kondigt tweede virtual reality-project aan
3

Reacties op: Sony kondigt nieuwe PlayStation VR Worlds aan

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Grohe

  • 16 maart 2016 12:19
  Danger Ball is echt weer zo'n typisch poep game wat me doet herinneren aan Kinect crap spellen. Blijf daar ver vandaan pls Sony xD

  London Heist ziet er wel vet uit :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • pepsi

  • 17 maart 2016 13:26
  @Grohe Ja idd lijkt wel een titel die ze hebben gegenereerd met een programmaatje, voeg een random bijvoeglijk naamwoord en een random zelfstandig naamwoord bij elkaar en je hebt een titel voor een crap game :')

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • obi-twan kenobi

  • 16 maart 2016 21:58
  London heist en into the deep lijken me wel wat, maar ik wil de playstation vr eerst eens uitproberen voor ik besluit om hem aan te schaffen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.