Sony kondigt nieuwe PlayStation VR Worlds aan | Gamer.nl

Sony kondigt nieuwe PlayStation VR Worlds aan | Gamer.nl

Sony geeft binnenkort PlayStation VR Worlds uit, bestaande uit vijf verschillende games voor de recent aangekondigde PlayStation VR. De vijf games moeten de diversiteit en mogelijkheden van de PlayStation VR tentoonstellen. 

De aankondiging werd gedaan op de officiële PlayStation Blog. PlayStation VR Worlds wordt omschreven als een game die uit vijf verschillende titels bestaat. Elk van deze titels biedt een andere vr-ervaring voor de gebruiker. “We willen hiermee een goede collectie van verschillende ervaringen bundelen, die elk de mogelijkheden van VR laten zien en daarnaast ook laten zien hoe geweldig vr kan zijn als media.”

De vijf titels die onderdeel uitmaken van PlayStation VR Worlds zijn The London Heist, Into the Deep, VR Luge, Danger Ball en Scavenger’s Ody ey. In The London Heist kunnen spelers kiezen tu en de PS Move-controller of een DualShock 4-controller en betreden zij de wereld van de gangsters. In Into the Deep ontdekken spelers de diepte van de oceaan, terwijl VR Luge zich richt op illegale rodelraces.

Media has no description

Danger Ball is een futuristische sportgame, waarin spelers de bal moeten koppen. Elke tegenstander heeft een unieke mogelijkheid die zij tegen de speler kunnen gebruiken. Het doel is om de kampioenschappen te winnen. In de laatste titel, Scavenger’s Ody ey, spelen spelers een schatzoeker in de ruimte. Spelers kunnen muren beklimmen, enorme sprongen maken, vechten en ontdekken.

Media has no description

Meer informatie over alle titels en PlayStation VR Worlds in het algemeen, wordt binnenkort bekendgemaakt. Eerder onthulde Sony de prijs en releasedatum voor de PlayStation VR. De vr-headset verschijnt in oktober en kost 399 euro. Het pakket bevat een bril, een bijbehorend kastje voor de PlayStation 4 en de bekabeling. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou