Sony kondigt nieuwe PlayStation-sneakers aan | Gamer.nl

Sony kondigt nieuwe PlayStation-sneakers aan | Gamer.nl

Sony heeft een video geplaatst waarin nieuwe PlayStation-sneakers worden uitgelicht. De schoenen zijn gemaakt door Paul George in samenwerking met Nike en PlayStation en verschijnen wereldwijd op 1 december.

De zogenoemde 'PG 2.5 x PlayStation Colorway'-sneakers zijn gemaakt door hetzelfde team dat verantwoordelijk was voor de originele PS-schoenen die afgelopen februari lanceerden.

De lancering ging destijds moeizaam, doordat de sneakers alleen in de Verenigde Staten beschikbaar waren. Echter werd vooraf gesteld dat ze wereldwijd beschikbaar gingen worden. Dit resulteerde in schoenen die voor meer dan omgerekend 1000 euro werden verkocht op eBay.

In een officiële blogpost van PlayStation licht de maker, Paul George, verschillende elementen uit over het design van de nieuwe sneakers. Zo zegt hij het design gebaseerd te hebben op de originele PlayStation-console. Daar voegt hij aan toe dat de schoenen voorzien zijn van de logo's van PG en PlayStation die tevens licht geven. Daarnaast hebben de schoenen aan de voorkant een klittenband om stabiliteit en stevigheid te bevorderen.

Om de sneakers te kunnen bestellen is de Nike SNEAKRS-app benodigd.

De nieuwe PG 2.5-sneakers zijn vanaf 1 december wereldwijd verkrijgbaar.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou