Sony kondigt nieuwe games aan voor begin Tokyo Game Show | Gamer.nl

Sony kondigt nieuwe games aan voor begin Tokyo Game Show | Gamer.nl

Sony heeft voor het begin van de Tokyo Game Show nieuwe games aangekondigd voor de PlayStation 4.

In de presentatie van het bedrijf toonde het meerdere games die later gaan uitkomen. Hieronder volgt een overzicht van alle aangekondigde games van de presentatie.

Kingdom Hearts VR Experience

In de trailer van Kingdom Hearts VR Experience wordt nog weinig informatie gegeven. Er zijn vooral veel beelden te zien van de verschillende games die de franchise heeft uitgebracht. Wel is er kort te zien hoe de speler met de sleutel in vr om zich heen kan slaan.

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Final Fantasy Crystal Chronicles verscheen voor het eerst op de Nintendo Gamecube en gaat in 2019 verschijnen op de PS4 en Nintendo Switch. In deze versie van Final Fantasy zijn er ook online-functies aanwezig.

Samurai Spirits

Ontwikkelaar SNK brengt in 2019 Samurai Spirits uit voor de PlayStation 4. De game speelt zich af in 1787 en focust zich vooral op vechten met gebruik van wapens.

Judge Eyes (Project Judge)

De makers van de Yakuza-games brengen een nieuwe actiegame uit. In Judge Eyes draait het om het oplo en van moorden waar tegelijkertijd de advocaten worden gevolgd in het verhaal waar de moordzaak om draait.

Everybody's Golf VR

In 2019 komt er een vr-versie van de populaire golf-game van Sony.

Gungrave Gore

In de winter van 2019 komt Gungrave Gore, gebaseerd op een anime-serie naar Japan op de PlayStation 4. De teaser-trailer geeft nog niet veel weg over de inhoud van de game.

Dogfighter: World War 2

Aankomende lente komt Dogfighter: World War 2 uit; een arcade-game waar met gebruik van vliegtuigen uit de jaren 40' gebruikt worden om tegenstanders uit de lucht te schieten.

Studio Istolia-game

Ook is er een game aangekondigd dat ontwikkeld wordt door Studio Istolia. Tot nu toe is er nog geen titel bekend, maar Studio Istolia zegt dat het in dit project samenwerkt met Square Enix. De game maakt gebruik van de Unreal Engine en heeft een middeleeuws fantasy-thema.

Bekijk hieronder de volledige presentatie van Sony.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou