Sony kondigt nieuwe Everquest aan | Gamer.nl

Sony kondigt nieuwe Everquest aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony noemt het verder een "herstart" van de serie, waarbij het de bedoeling is dat deze aan de hand van meeschalende graphics op vrijwel iedere computer, van een simpele laptop tot een krachtige pc, kan draaien.

Next-gen

President van Sony Online Entertainment, John Smedley, liet weten welke richting het bedrijf met Everquest: Next op wil: "We willen iets maken dat nog steeds aan het vertrouwde gevoel, de setting en de kern van het originele [Everquest] vasthoudt, maar toch echt als 'next-gen' bestempeld kan worden."

Wanneer het spel uit moet gaan komen is nog niet bekend, ook details over of en hoeveel spelers moeten betalen om Everquest: Next te kunnen spelen ontbreken vooralsnog. Vorig maand kondigde Sony al aan ook aan een gratis versie van Everquest II te werken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou