'Sony kondigt deal met cloud gaming-dienst aan' | Gamer.nl

'Sony kondigt deal met cloud gaming-dienst aan' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wat de mogelijke samenwerking tu en Sony en Gaikai/OnLive inhoudt, is niet bekendgemaakt. Er werden eerder voorspellingen gedaan dat de volgende generatie consoles zijn games zou streamen in plaats van dat mensen ze in de winkel moeten kopen. Het zou ook om een demoservice kunnen gaan, Gaikai biedt op dit moment ook enkel proefversies van titels aan.

Gaikai en OnLive zijn momenteel de twee bekendste diensten die het streamen van games mogelijk maken. Via deze streamingservices kunnen spelers spellen spelen op hun PC of tablet, ook al hebben zij niet de daarvoor benodigde specificaties. De rekenkracht komt op naam van de aanbieder van de dienst, die hiervoor wel krachtige hardware heeft staan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou