Nieuwe aanpasbare Astro-controller aangekondigd voor PS4 | Gamer.nl

Nieuwe aanpasbare Astro-controller aangekondigd voor PS4 | Gamer.nl

Sony heeft een nieuwe controller van Astro aangekondigd voor de PlayStation 4. De controller wordt verwacht voor maart 2019. De C40 TR-controller van het bedrijf Astro is volledig aanpasbaar en wordt omschreven als een controller die geschikt is voor elke speelstijl.

De Astro C40 TR-controller beschikt over meerdere functies ten opzichte van de standaard DualShock 4-controller van Sony. Zo is het mogelijk om de opzet van de controller gemakkelijk aan te pa en. Er kan gekozen worden om bijvoorbeeld de positie van beide joysticks en D-pad om te wi elen. Daarnaast komt de controller met extra onderdelen om de controller af te stellen zoals de speler wenst.

Astro C40 TR
Astro C40 TR

Ook komt de controller met knoppen op de achterkant en trigger-stops om verschillende standen in te stellen over hoe hard de schouderknop ingedrukt moet worden om een bepaalde actie uit te voeren. Met de controller kan tevens gewi eld worden tu en een wirele en wired-modus. In onderstaande trailer wordt de controller gepromoot als 'zeer geschikt voor profe ionele gamers.'

De controller biedt de mogelijkheid om met de zogenoemde C40TR-software de configuratie van de knoppen aan te pa en. Als laatst bevat de controller een batterijduur van ongeveer 12 uur en wordt er een gratis case meegeleverd.

De controller gaat ongeveer 200 euro kosten en wordt verwacht in maart 2019.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou