Sony komt met Bollywood-game | Gamer.nl

Sony komt met Bollywood-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ra.One wordt ontwikkeld door Trine Games, gevestigd in Dubai, geholpen door de London-studio van Sony Europa. Het verhaal van de game geldt als een prequel op de film en is geschreven door Shah Rukh Khan, die ook de hoofdrol in de actiefilm op zich neemt. 

Sony ziet het maken van Ra.One als een unieke kans om de Indische markt aan te spreken, zo laat Atindriya Bose, country manager van PlayStation India weten. "Ra.One heeft de juiste mix van actie, omgevingen en verbeelding om een goede PlayStation-game te worden. Samen met Shah Rukh Khan zijn pa ie en verstand van PlayStation-games grijpen we de kans aan om een geweldig Indisch IP op te zetten." De game zal naar verwachting niet in Europa uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou