Sony komt dit weekend met patch voor Gran Turismo 5 | Gamer.nl

Sony komt dit weekend met patch voor Gran Turismo 5 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De baas van Polyphony Digital zei verder dat er regelmatig nieuwe updates voor het spel zullen verschijnen. Het team zal "iedere week van elke maand" met een patch komen om het spel te verbeteren. "Ik denk dat het moeilijk is om dit proces te beëindigen", aldus Yamauchi.

Er zijn na de release afgelopen woensdag een aantal problemen met het spel aan het licht gekomen. Sony zei dat het "extreme onlineverkeer" zowel online als offline invloed heeft op de speelervaring. Yamauchi gaf ook toe dat het online gedeelte "in kritieke toestand" verkeerde op de dag van de release. "Het datacenter is opgezet voor 500.000 aansluitingen maar dat aantal werd overschreden, wat voor problemen zorgde."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou