Sony Japan: 'Demon's Souls 2 zeker nog een optie' | Gamer.nl

Sony Japan: 'Demon's Souls 2 zeker nog een optie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Op het moment is mijn antwoord: 'nee', maar we hebben zoveel positieve reacties gehad van spelers - zij hebben het spel zo goed ondersteund - en we zijn er zelf ook helemaal weg van dus...Ik denk dat we ooit nog wel een vervolg op Demon's Souls uit gaan brengen, zo voelt het voor mij althans", aldus Kajii.

Demon's Souls werd ontwikkeld door From Software en in Japan uitgegeven door Sony Japan. Later kreeg het spel ook in de Verenigde Staten en Europa een release. From Software werkt momenteel aan Project Dark, wat gezien kan worden als de spirituele opvolger van Demon's Souls. Dat het niet de naam Demon's Souls 2 draagt en geen officiële sequel is, ligt mogelijk aan het feit dat Sony Japan de rechten over de serie heeft, wat een release voor de Xbox 360 in de weg staat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou