Update: Video bevestigt bestaan PlayStation 4 Slim | Gamer.nl

Update: Video bevestigt bestaan PlayStation 4 Slim | Gamer.nl

Update: Eurogamer heeft een video online geplaatst waarin de kleinere PlayStation 4 wordt opgestart. Hiermee zijn de geruchten over de PlayStation 4 Slim bevestigd. Sony kondigt de console hoogstwaarschijnlijk op 7 september aan.

Origineel bericht:
Sony komt in september vermoedelijk met twee nieuwe Playstation 4-modellen; een kleiner, dunner model en een model met krachtigere hardware.

Het bedrijf hoopt met de twee verschillende versies zowel fanatieke als minder fanatieke gamers aan zich te binden, melden ingewijden tegenover de Wall Street Journal.

De nieuwe Playstations zullen vermoedelijk worden aangekondigd op een persconferentie op 7 september. Sony heeft eerder al gemeld dat het werkt aan een verbeterde versie van de console. Over het kleinere model is nog niets officieels bekend.

De eerste afbeeldingen van de dunnere PlayStation lijken inmiddels gelekt te zijn, onder meer via het forum NeoGAF. Als de afbeeldingen inderdaad de nieuwe, kleinere PlayStation tonen, heeft het nieuwe model rondere hoeken en een matte afwerking.

Door NU.nl

PlayStation 4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou