Sony houdt PlayStation Meeting op 7 september | Gamer.nl

Sony houdt PlayStation Meeting op 7 september | Gamer.nl

Sony heeft uitnodigingen verstuurd voor een "PlayStation Meeting" op 7 september in het PlayStation Theater in New York. Naar verwachting wordt hier de PlayStation Neo aangekondigd.

In de uitnodiging wordt niet benoemd wat de aanleiding is voor het evenement, maar gezien de geruchten rondom de PlayStation Neo, ligt een onthulling van het apparaat binnen de verwachtingen. Eerder deze week meldden Vice en Gameblog al dat de PlayStation Neo op deze datum onthuld zou worden.

Hoewel het evenement alleen toegankelijk is voor uitgenodigde pers, kan het algemene publiek meekijken via een officiële livestream.

Sony heeft nog weinig vrijgelaten over de PlayStation Neo. Vlak voor E3 vertelde PlayStation-CEO Andrew House dat het apparaat een krachtigere en duurdere PlayStation 4 moet voorstellen, die de PlayStation 4 moet complementeren in plaats van vervangen.

De PlayStation Meeting vindt op 7 september 15:00 uur EDT plaats in New York. In Nederland vertaalt zich dat naar 21:00 uur 's avonds. Uiteraard zal Gamer.nl dit evenement ook livestreamen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou