Sony houdt geen PlayStation Experience dit jaar | Gamer.nl

Sony houdt geen PlayStation Experience dit jaar | Gamer.nl

Er wordt dit jaar geen PlayStation Experience gehouden, zo bevestigt Sony.

Het evenement wordt al enkele jaren in december gehouden. Naast dat gamers de kans krijgen diverse aankomende PlayStation-games te spelen, houdt Sony meestal ook een persconferentie waarop nieuwe games worden aangekondigd en meer gameplay van aankomende titels wordt getoond.

In de PlayStation Blogcast laat Shawn Layden, Sony's Chairman van SIE Worldwide Studios, weten dat het evenement dit jaar niet door gaat. Hij meldde dat qua exclusieve PlayStation 4-games in 2019 vooral Dreams en Days Gone er aan zaten te komen en dat er daardoor niet genoeg reden was om het evenement te houden. Door het toch te houden zou de kans bestaan dat fans teleurgesteld zouden zijn over de aanwezige games.

Het bedrijf heeft ook games als The Last of Us Part II, Death Stranding en Ghosts of Tsushima in de maak, maar die zouden niet op het evenement getoond worden. Toch speculeren gamers dat het om een stilte voor de storm gaat; sommigen vermoeden dat het betekent dat Sony volgend jaar al de opvolger van de PlayStation 4 onthult.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou