Sony: 'Hardware PS Vita mogelijk niet definitief' | Gamer.nl

Sony: 'Hardware PS Vita mogelijk niet definitief' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uit het interview blijkt dat Sony nog informatie verzamelt van derde partijen met betrekking tot de positionering van de knoppen op de PS Vita. Daarnaast liet Yoshida weten dat de touchpad aan de achterkant van het apparaat bijna niet geïmplementeerd werd. De toevoeging zou mogelijk teveel kosten en er werd getwijfeld of de touchpad een leuke spelervaring zou opleveren. Sony besloot de feature toch toe te voegen na het zelf geprobeerd te hebben.

De PS Vita verschijnt tegen het einde van dit jaar in ieder geval in Japan, mogelijk volgt een release in de Verenigde Staten en Europa pas begin 2012. De handheld komt uit in twee verschillende versies, waarvan de Wifi-versie 249 euro kost en de Wifi/3G-versie voor 299 euro over de toonbank gaat. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou