Sony haalt Uncharted-film van kalender | Gamer.nl

Sony haalt Uncharted-film van kalender | Gamer.nl

De Uncharted-film is van Sony Picture's kalender van filmreleases gehaald. Dat claimt href="http://www.comingsoon.net/movies/news/763329-uncharted-movie-loses-its-release-date">Comingsoon.net</a>.</p>

De film had in 2015 al in productie moeten gaan en in juni 2016 uit moeten komen. De film werd echter uitgesteld naar 30 juni 2017, maar is nu blijkbaar helemaal niet meer te vinden op Sony's releaselijst.


Naast de wi elende releasedata wordt er ook vaak veranderd van wie aan de film werkt. Zo zou regi eur David O. Ru ell aan de film werken, maar die bedankte uiteindelijk voor de klus. The Hurt Locker's Mark Boal zou samen met Safe House-schrijver David Guggenheim de status van de film weer opknappen, terwijl vorige maand opeens Bad Boys 3- en Narc-schrijver Joe Carnahan aan het script verbonden was. Carnaham tweette dit weekend nog dat de opening cène van Uncharted "in scriptvorm heel, heel goed" is.

Aangezien de film dus alleen nog maar in scripvorm bestaat, had de release van juni 2017 sowieso nagenoeg onmogelijk geweest. Het is niet bekend wanneer de film nu gepland staat.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou