Sony geïnteresseerd in Ico en Shadow of the Colossus in HD | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Sinds we de God of War Collection [op PlayStation 3] hebben uitgebracht komen mensen naar ons toe met suggesties. Ico en Shadow of the Colo us staan altijd aan de top van de lijstjes", aldus Yoshida. "We zijn ons hiervan bewust en willen de games ook in HD en met betere framerate zien en spelen."

De God of War Collection is een verzameling van de twee PS2-delen van de God of War-franchise op één disc. De games zijn opgepoetst om in HD op de PlayStation 3 af te spelen. Sony kondigde tijdens E3 ook een collectie voor de drie Sly Raccoon-games aan.

Team Ico

Ico en Shadow of the Colo us zijn twee PlayStation 2-games die ontwikkeld zijn door Team Ico. De games worden door spelers geprezen om de sterke gameplay en kunstzinnige grafische stijl. Team Ico werkt op dit moment aan The Last Guardian voor PlayStation 3, dat draait om een jongetje dat vriendschap sluit met een groot beest dat het beste te beschrijven valt als een mix tu en een kat en een vogel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou