Sony geeft Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey gratis weg

Sony geeft Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey gratis weg

Sony geeft vanaf morgen de spellen Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey gratis aan alle PlayStation 4-eigenaren weg.

Dit is onderdeel van het Play Home-initiatief van het bedrijf, dat mensen moet motiveren om thuis te blijven en daar games te spelen om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Beide games zijn vanaf morgen tot 5 mei gratis te downloaden. Eenmaal gedownload, blijven de games in het bezit van mensen.

"Overal ter wereld doen mensen het juiste door thuis te blijven en zo de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan", aldus SIE-directeur Jim Ryan op PlayStation Blog. "We zijn erg dankbaar aan iedereen die aan 'physical distancing' doet en nemen onze verantwoordelijkheid als entertainmentplatform serieus. We vragen onze community om de veilige keuze te maken en thuis te spelen."

Naast het gratis weggeven van games, valt onder Play at Home ook een bedrag van 10 miljoen dollar dat Sony aan onafhankelijke ontwikkelaars geeft, om ze te steunen in deze moeilijke tijd. "Meer informatie over dit fonds, waaronder de criteria om er onder te vallen, volgt binnenkort."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet zo interessant voor ps plus bezitters. Deze zijn daar al eens langs gekomen dus bereiken ze met hun actie een kleinere groep als wanneer ze games hadden gekozen die nog niet via plus zijn vergeven. Desalniettemin, gratis is gratis dus dank je Sony 😁👍

0
test

@Jumpman het is precies het tegenovergestelde eigenlijk.. er zijn maar 38 miljoen ps+ subscribers... en 100+ miljoen verkochte ps4's :)

0
test

@ali3n8tor lees mn comment nog eens goed 😉. 100 miljoen mensen waarvan er potentieel er 38 miljoen de game al heeft blijft er 62 miljoen over die de game nog niet gratis hebben gekregen via de store. Dan blijft 62 miljoen toch een kleinere groep dan 100 miljoen 😊.

0
test

@Jumpman ware het niet dat psplus games alleen beschikbaar blijven zolang je psplus hebt, deze blijven dan gewoon voor altijd gekoppeld.

0
test

@SuperDre oof facts

0
test

@Jumpman Het verschil is dat je om de ps plus games te kunnen spelen je ps plus account actief moet zijn. Voor zover ik in dit artikel kan lezen geld dat voor deze games dus niet en zal je ze ook kunnen spelen zonder actief ps plus account. Maar dat klopt alleen als dit artikel alle feiten goed benoemd.

0
test

@darkmanwls ik weet hoe ps plus werk maar het ging mij er om dat als Sony dit idd doet om mensen binnen te houden ze beter games hadden kunnen kiezen die nog zeker niet via psplus waren vergeven. Je mist nu n derde van de groep alleen wordt dat niet begrepen.

0

Kon em nog niet downloaden Stond er nog voor 14 euro in

0
test

@wolfmannetje dat klopt, dit artikel bevat een fout; de games zijn pas vanaf donderdag 16 april te downloaden, dit staat ook in het gelinkte blog.

0
test

@LuckyJack @wolfmannetje Jullie hebben helemaal gelijk hoor! De verwarring ontstond omdat in de VS wel de 15e (vandaag) wordt aangehouden. Excuses en aangepast!

0

Aanbevolen voor jou