Nieuws
Playstation Buttons Paars

Sony geeft platinum beker en PlayStation 4-thema’s weg

Als onderdeel van de 2020 PlayStation Player Celebration

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Sony geeft PlayStation 4-thema's weg voor de 2020 PlayStation Player Celebration. Daarnaast maken deelnemers kans op een echte platinum beker. Het bedrijf wil dat spelers meer games gaan spelen en meer trofeeën gaan winnen.

Om mee te doen moeten deelnemers hun aanmeldings-id opgeven op de site van PlayStation. Het is de bedoeling dat spelers als een community de doelen van Sony bereiken.

Fase één begint al op 24 februari om 9:00 en bestaat uit het halen van 125.000 speelsessies en het verdienen van 500.000 trofeeën. Een speelsessie telt pas mee als een individu op z’n minst één uur lang het spel speelt. Dit mag ook verspreid over verschillende momenten. Verder telt elke trofee die de speler verdient mee in het totaal en multiplayer-trofeeën tellen dubbel (tot zes trofeeën per dag). De prijs voor het voltooien van dit doel bedraagt een exclusief, statisch PS4-thema.

Voor fase twee moeten deelnemers in totaal 375.000 games spelen en in totaal anderhalf miljoen trofeeën binnenhalen. Dit levert uiteindelijk vijf exclusieve PS4-avatars op.

In fase drie is de hoeveelheid games verhoogd naar 675.000 en moeten deelnemers 2,7 miljoen trofeeën verdienen. Als dat is gelukt krijgen alle deelnemers een exclusief dynamisch PlayStation 4-thema.

Playstation Platinum Beker

Tot slot geeft Sony ook nog een platinum beker weg in combinatie met een PlayStation Store-voucher ter waarde van 90 euro en codes voor een aantal PlayStation 4-games. Sony graveert de aanmeldings-id van de winnaar in de beker. Om kans te maken op dit pakket moeten deelnemers op 17 maart om 12 uur naar de Playstation Player Celebration-pagina gaan en een prijsvraag beantwoorden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe EVE Online spin-off-shooter aangekondigd Google Stadia binnenkort op 20 Android-smartphones beschikbaar
0

Reacties op: Sony geeft platinum beker en PlayStation 4-thema’s weg

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.