Sony geeft geld terug aan WWE 2K20-spelers

Sony geeft geld terug aan WWE 2K20-spelers

Spelers die WWE 2K20 hebben gekocht kunnen hun geld terug krijgen van Sony. Dit blijkt uit ervaringen van gebruikers op Twitter.

OpTwitterwordt beschreven hoe spelers hun geld terug hebben gekregen. WWE 2K20 is deze week uitgekomen en veel gebruikers zijn ontevreden met de kwaliteit van de game.

Er is een volledige Reddit-thread gecreëerd waarin spelers de glitches in de game delen, evenals op Twitter. Absurde beelden van rondvliegende worstelaars en grafische mankementen overspoelen beide threads, maar veel gamers die de game hebben aangeschaft kunnen er niet om lachen.

Gebruikers nemen nu contact op met Sony om hun geld terug te krijgen. Zo deelt Twitter-gebruiker Chocolate Starfish een schermafbeelding van zijn PayPal met de melding dat Sony het geld teruggestort heeft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Iedereen die deze game gekocht heeft moet zijn geld terug krijgen. Shame on you 2K. Werkelijk een schande om zoiets uit te durven brengen.

0
test

Ik heb de fuzz denk een beetje gemist.. wat is er loos? Zijn worstel games niet altijd al een beetje clonky?? Op zich netjes van Sony; maar moet 2K hier niet voor opdraaien?

0
test

@kleinekoosjer 't gaat om spelers die de game digitaal hebben gekocht op psn. En dat is van Sony. Als je een fysiek exemplaar koopt ga je toch ook terug naar de winkel?

0
test

@kleinekoosjer Als je ons artikel over WWE 2K20 van woensdag even checkt ben je gelijk op de hoogte van de problemen die spelers ervaren met de game :) https://gamer.nl/artikelen/nieuws/wwe-2k20-is-een-glitch-festijn/

0

Aanbevolen voor jou