Sony geeft details over E3-presentatie | Gamer.nl

Sony geeft details over E3-presentatie | Gamer.nl

Sony richt zich deze E3 op vier grote titels en laat geen nieuwe hardware zien. Dit heeft de uitgever tijdens een podcast bevestigd bij monde van Shawn Layden, CEO van Sony Interactive Entertainment.

De vier games die volgens Layden veel aandacht gaan krijgen zijn Death Stranding, Ghosts of Tsushima, Spider-Man en The Last of Us 2. Layden belooft dat de uitgever "diep in de games duikt" en veel nieuwe beelden zal tonen. Naast de focus op de vier genoemde titels, besteedt Sony op 12 juni, om twee uur 's nachts, bovendien aandacht aan kleinere games.

Behalve over de inhoud, gaf Layden ook iets prijs over de vorm die de presentatie aan moet nemen. De CEO suggereert dat Sony dit jaar geen traditionele presentatie doet, maar kiest voor een andere aanpak. "We willen er zeker van zijn dat het vernieuwend blijft. Het moet de soort verhalen die we vertellen en het vermaak dat we onze fans bieden weerspiegelen. Niet alleen tijdens het event, maar ook door wereldwijd te streamen", aldus Layden.

Death Stranding

Over de vraag of Sony nieuwe hardware laat zien, is Layden kort en bondig: "Er wordt dit jaar op E3 geen nieuwe hardware aangekondigd."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou