Sony gaat zich met PSP op jongere doelgroep richten | Gamer.nl

Sony gaat zich met PSP op jongere doelgroep richten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We gaan ons [met de PSP] richten op een jonger publiek, dat de hoofddoelgroep vormt voor een op gaming gericht apparaat met diepere, meeslepende content. Ze mogen dan mi chien minder te besteden hebben, ze hebben meer tijd om te spelen. We zijn van plan om de gamescatalogus die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd voor deze nieuwe doelgroep aan te wenden en de prijszetting te herstructureren."

PSP E entials

"De line-up van budget-titels is in de eerste maanden na de lancering op twee fronten een fenomenaal succes gebleken: niet alleen met betrekking tot specifieke verkoopcijfers, maar ook voor PSP-software in het algemeen. Ik denk dat we beginnen te zien wat we oorspronkelijk voor ogen hadden, dat [de PSP e entials] ook helpen de verkoopcijfers van de hardware omhoog te brengen", aldus de president.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou