Sony gaat game van voormalige Destiny-makers uitgeven

Sony gaat game van voormalige Destiny-makers uitgeven

Sony gaat de aankomende game van Firewalk Studios uitgeven. De studio bestaat uit voormalige ontwikkelaars van Destiny.

Hoewel er nog weinig bekend is over de game, moet het een multiplayerervaring worden. Samen met ProbablyMonsters werkt Firewalk Studios al geruime tijd aan het nog naamloze spel. 

Firewalk Studios werd in 2018 opgericht door Tony Hsu (voormalige svp van Destiny bij Activision), Ryan Ellis (voormalige creative director bij Bungie) en Elena Siegman (eerder werkzaam bij Bungie, Harmonix en Irrational Games). Zij hebben gewerkt aan franchises als Destiny, Call of Duty, Apex Legends, Mass Effect en Halo.

In een post op PlayStation Blog wordt iets meer informatie over de samenwerking gegeven.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk gaat Sony nog flink wat uitbrengen op PS4 je kan niet nu al last gen laten vallen met zoveel mensen die er een hebben. Zeker gezien er geen PS5 te krijgen of pre orderen valt.

0
test

@V3NOMINOUS-045 Denk dat je dit jaar nog het meeste wel op de PS4 mag verwachten. Volgend jaar zal het een deel van de games ook nog wel op de PS4 verschijnen, maar de wat grotere games die om de grafics draaien niet meer denk ik.

0

@Xymie Vertrouw daar maar niet op. Alle exclusives gaan op de Ps5 draaien en niet op de Ps4. Dit hebben ze al vaker gecommuniceerd. Ratchet and clank-Ps5, Gran turismo-Ps5, kena-Ps5 en ga maar door

0

Aanbevolen voor jou