Sony gaat door met weggeven games via Play at Home-initiatief

Sony gaat door met weggeven games via Play at Home-initiatief

Sony gaat in de nabije toekomst door met het weggeven van games via het Play at Home-initiatief.

Dat meldt het bedrijf in een recente PlayStation Blog-post. "We hebben binnenkort weer een Play at Home-update om met jullie te delen." Hoewel hij niet specifiek games noemt, ligt dat wel in de lijn der verwachting gezien de recente geschiedenis.

Play at Home werd vorig jaar in leven geroepen om mensen te motiveren zoveel mogelijk thuis te blijven tijdens de coronacrisis. Eerder kwamen spellen als The Witness, Abzu, Rez Infinite en Subnautica al beschikbaar. Deze games zijn nog tot donderdag gratis te downloaden voor alle PS4- en PS5-gamers. Sinds vandaag is ook Horizon Zero Dawn tot 15 mei gratis beschikbaar.

Horizon Zero Dawn

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ook wel slim eerst Ratchet en nu horizon zijn ook toevallig games waar een vervolg op komt zo komt de “nieuwe” generatie gratis met deze games in aanraking. God of war zal ook wel in aanmerking komen dit jaar. Mooie tijden gaan aanbreken returnal wordt ik steeds enthousiaster over dan Ratchet en Kena en dan met kerst hoop ik op de nieuwe horizon.

0
test

@Roy36NL ja heel toevallig games waar een vervolg op komt voor ps5 ja. Returnal lijkt me zelf helemaal niks wacht op kena en ratched. En hopelijk komt horizon dit jaar nog uit vraag is in hoe vere guerilla de game heeft kunnen maken vanuit huis door covid.

0
test

@Roy36NL Zelfde geldt voor de Final Fantasy VII remake. Er komt een expanded versie voor de PS5 en deel 2 zal volgend jaar ofzo wel komen dus geven ze hem weg met PS+.

0

@JMG ik vind het een mooie ontwikkeling. Ben zeer content dat Sony een beetje meer geeft aan hun fanbase. Kwaliteit kost nou eenmaal wat meer

0
test

Mooi, weer een extra gratis game. Gaat goed..

0

Aanbevolen voor jou