Sony Ericsson eerste met eigen tab in Android Market | Gamer.nl

Sony Ericsson eerste met eigen tab in Android Market | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het merkspecifieke tabblad, alleen toegankelijk via telefoons van het betreffende merk, zal maximaal honderd apps bevatten die door de fabrikant zelf zijn geselecteerd. De fabrikant kan elke week vijf nieuwe apps selecteren voor in dit tabblad. Het is ook mogelijk dat apps (tijdelijk) exclusief in het tabblad van één fabrikant verschijnen.

Sony heeft momenteel diverse eigen apps in het tabblad opgenomen, waaronder de me enger-service Hanashi en diverse plugins van onder andere Hyves en Foursquare voor Timescape. Wie een Xperia Play bezit, kan ook de Xperia Play-app terugvinden in dit tabblad. Mogelijk gebruikt Sony Eric on het tabblad later als platform om games die geoptimaliseerd zijn voor de Xperia Play, extra onder de aandacht te brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou