Sony denkt over meer PS2-collecties voor PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het onderzoek worden games als Metal Gear Solid, Grand Theft Auto en Yakuza genoemd. Deze gamereeksen zouden verzameld op een disk met HD-graphics op de PlayStation 3 uit kunnen komen. Doel van het onderzoek is de intere e in dergelijke collecties peilen en suggesties te krijgen van gebruikers. Andere games die mogelijk kans zouden hebben op een vernieuwde uitgave zijn Ratchet & Clank, Jak and Daxter en Gran Turismo.

God of War Collection

God Of War Collection bevat verbeterde overzettingen van PlayStation 2-kla iekers God of War en God of War 2 op één blu-ray. De games werden overgezet door ontwikkelaar Bluepoint Games en bevatten ondersteuning voor trophies. Naast deze toevoeging draaien de games in een 720p resolutie met 60 beelden per seconde voor soepele gameplay.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou