Momenteel maakt Valve's distributieplatform gebruik van Early Access, waardoor ontwikkelaars in een vroeg stadium van ontwikkeling hun game te koop kunnen aanbieden en door feedback van de community een game verder kunnen uitbouwen of afmaken. Sony is aan het kijken of een soortgelijk systeem mogelijk is voor PlayStation-platformen. 

Boyes: "Dit is een van de grote besprekingen die we intern hebben. Op welk punt is een game op een punt dat een bepaalde standaard haalt om uitgegeven te worden? We willen er nog steeds voor zorgen dat consumenten beschermd worden op een of andere manier. We willen niet dat iemand op een titel stuit, denkt dat het een volledig product is en een negatieve ervaring heeft. Anderzijds wil ik mensen in het zadel helpen. Net als het steunen van een underdog in een sportwedstrijd."

Boyes vervolgt dat Sony momenteel peinst over wanneer ontwikkelaars hun game zouden moeten kunnen verkopen op een PlayStation-platform. "Uiteraard hebben we onze technische-vereistenlijst waaraan mensen zich moeten houden. Intern zijn we aan het discussiëren hoe die lijst eruit zou zien. Waar moeten we voor oppassen? Dat soort dingen. Dus het is een project dat in de gedachten bij velen zit. Ik heb nu geen details, maar het is iets dat top of mind is bij mij elke dag."