Sony deelt details over loyaliteitsprogramma PlayStation Stars

Sony deelt details over loyaliteitsprogramma PlayStation Stars

Sony heeft tijdens de State of Play gisteren meer details gegeven over het loyaliteitsprogramma PlayStation Stars.

PlayStation Stars werd afgelopen zomer aangekondigd. Via het programma kunnen spelers beloningen vrijspelen door allerlei games uit te spelen en mee te doen aan activiteiten, vergelijkbaar met Xbox Rewards. Vrijgespeelde punten kunnen in een online winkel worden ingeruild voor krediet in de PlayStation Store of 'Digital Collectibles'.

Tijdens de State of Play-livestream werden een aantal van die digitale figurines getoond. Zo werden Punto (uit Ape Escape 2), Polygon Man (uit de marketing voor de eerste PlayStation) en een PlayStation 3 en PocketStation getoond. Volgens Sony zullen deze Digital Collectibles verschillen qua schaarsheid. Spelers kunnen de verzamelde items in een digitale vitrine tentoonstellen en aan PSN-vrienden tonen.

Volgens het bedrijf kan men de meeste punten en Digital Collectibles vrijspelen door mee te doen aan zogenaamde 'campagnes'. Zo komt er een campagne genaamd 'Hit Play/1994', waarbij mensen die op basis van muzikale hints de juiste game opstarten een Digital Collectible vrijspelen.

PlayStation Stars moet ergens deze maand uitgerold worden in Azië en op een later moment ook in het Westen beschikbaar komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Virtuele kast met trophies, doet me weer denken aan de goede oude tijd met PS Home. Hoop toch stiekem dat we een PS Home achtige omgeving krijgen in de toekomst, met VR support.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@AveryJackson Ik had destijds geen PS3 maar ik had Home graag willen proberen. Ik kan uren bezig zijn met customizen of inrichten in bijvoorbeeld de sims. Dingen vrijspelen in games die je vervolgens in je virtual home kan gebruiken lijkt me daarom erg vet.

0
test

@Fr3nzy alleen was PS Home bij lange na niet zo uitgebreid of interessant als The Sims. Na twee keer gebruiken had ik het wel gezien. Leuk idee wat slecht uitgewerkt was.

0
test

Ik vraag me af hoe populair deze "digitale collectibles" zullen zijn. VOor mij persoonlijk hebben deze collectibles niet zo veel toegevoegde waarde, maar er zal ongetwijfeld een groep mensen zijn die dit wel de moeite waard vinden. Het stukje over het verdienen van het tegoed voor de store is wel echt een grote plus. Als het een beetje hetzelfde werkt als MS rewards dan kan je toch zo af en toe "korting" krijgen in de store of een game gratis halen als je genoeg kortingsbonnen gespaard hebt,

0

Aanbevolen voor jou