Vers van de pers komt er slecht nieuws uit het kamp van Sony. Ze hebben zojuist twee games die op de PlayStation 3 uit moesten komen gecanceld. Het gaat hier om The Getaway en Eight Days.

Beide titels waren in ontwikkeling bij Sony's interne studio in Londen. Volgens Sony gaat de ontwikkeling van de titels niet door vanwege het budget en de manschappen die ter beschikking stonden.

"De beslissing werd gemaakt nadat we een blik worpen op alle games die intern worden ontwikkeld. Met de ongelooflijk sterke lijst aan exclusieve first-party games voor dit en volgend jaar, moesten we werknemers verschuiven om al die titels af te krijgen."

Eight Days werd tijdens de E3-presentatie twee jaar geleden getoond en kon nog het beste omschreven worden als een actiespektakel met een stijl die zou passen bij regisseur Tarantino. The Getaway was natuurlijk het vervolg op de eerdere delen en de nieuwste telg uit deze GTA-achtige serie zag er opmerkelijk realistisch uit. Of de ontwikkeling van deze twee titels ergens in de toekomst weer opgepakt wordt, is vooralsnog onduidelijk.

Een screenshot van het uiterst realistisch ogende The Getaway