Sony brengt entertainmentservice Qriocity naar Europa | Gamer.nl

Sony brengt entertainmentservice Qriocity naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder deze week ontstonden al geruchten dat Sony een dergelijke service, vergelijkbaar met Apple's iTunes, aan zou kondigen. Nu blijkt dat het Qriocity betreft, de service die al sinds april in de Verenigde Staten beschikbaar is.

Cloud-based

Qriocity biedt gebruikers de mogelijkheid om een verscheidenheid aan entertainmentproducten aan te schaffen en deze via  meerdere apparaten, zoals de PlayStation 3, Sony Bravia-televisies en Blu-ray-spelers te beheren. Voorlopig staat alleen 'Video on Demand' in de planning voor de lancering, eind dit jaar volgt 'Music Unlimited' en later zullen ook andere producten beschikbaar komen. Via Music Unlimited kunnen gebruikers van de service aan de hand van een cloud-systeem gemakkelijk op verschillende apparaten bij hun gekochte muziek.

Sony heeft geen exacte aanvangsdatum voor de service vrijgegeven. Qriocity is beschikbaar voor gebruikers in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou