Hiermee kwam de divisie, waaronder het PlayStation-merk valt, uit op een omzet van 4,2 miljard dollar. De lancering van de PlayStation 4 in de Verenigde Staten, Europa en Latijns-Amerika, in combinatie met een voordelige wisselkoers, werden genoemd als de belangrijkste redenen voor de stijging.

Sony maakt in zijn cijfers geen onderscheid tussen PlayStation 4 en PlayStation 3, en meldt alleen dat het afgelopen kwartaal 7,8 miljoen PlayStation-consoles heeft verkocht. Eerder communiceerde het bedrijf wel dat er in 2013 4,2 miljoen PS4's verkocht zijn, wat betekent dat er in diezelfde periode 3,6 miljoen PS3's over de toonbank gingen. Van Sony's handhelds, de PSP en PS Vita, werden in totaal twee miljoen stuks verkocht. 

De operationele winst van de gamedivisie steeg met bijna 300 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar en komt uit op 172 miljoen dollar. Sony als geheel bedrijf rapporteert een omzet van 22,9 miljard dollar en een winst van 257 miljoen dollar in zijn derde kwartaal. Dit voornamelijk dankzij de game- en mobiele divisie. 

Pc- en tv-afdeling

Sony maakte verder bekend dat het zijn pc-afdeling, die Vaio-laptops maakt, gaat verkopen. Bovendien wordt de tv-tak van het bedrijf afgesplitst en worden er de komende tijd significante bezuinigingen doorgevoerd, waardoor 5000 banen verloren gaan binnen het gehele bedrijf. Het gaat daarbij vooral om de afdelingen productie, verkoop en functies binnen het hoofdkantoor.