'Sony blokkeert mods voor Fallout en Skyrim' | Gamer.nl

'Sony blokkeert mods voor Fallout en Skyrim' | Gamer.nl

Bethesda krijgt geen toestemming van Sony om mods toe te voegen aan Skyrim en Fallout 4 op de PlayStation 4. Dat zegt de ontwikkelaar in een blogpost.

Bethesda geeft aan dat ze al lange tijd klaar zijn om het gebruik van mods toe te voegen aan de PlayStation 4-versies van de games, maar dat Sony dwarsligt. "Ze staan mods niet toe zoals ze horen te werken, waarbij spelers kunnen doen wat ze willen met Fallout 4 en Skyrim Special Edition. Net zoals jullie zijn we teleurgesteld door Sony's besli ing na alle tijd en moeite die we erin hebben gestoken, en de tijd dat onze fans op de modsupport hebben gewacht."

De ontwikkelaar zegt dat ze andere manieren zullen zoeken om mods naar het PlayStation-publiek te brengen, maar dat de content niet beschikbaar zal komen zolang Sony het niet toestaan om mods toe te pa en zoals Bethesda dat wil.

Bethesda kondigde begin dit jaar aan dat Fallout 4 in juni mods zou gaan ondersteunen, aan het eind van die maand werd bekend dat dit vertraging had opgelopen. Xbox One-spelers hebben sinds mei wel toegang tot mods, afgelopen april verschenen die al op pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou