Sony blokkeerde overzetten Destiny 2-personages naar pc

Sony blokkeerde overzetten Destiny 2-personages naar pc

Kotaku-journalist Jason Schreier heeft tijdens een podcast onthuld dat Bungie het mogelijk wilde maken om Destiny 2-personages over te kunnen zetten tussen de verschillende platformen. Sony blokkeerde deze functionaliteit echter.

Destiny 2 lanceerde in september 2017 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Twee maanden later werd het spel, in tegenstelling tot het eerste deel in de franchise, ook uitgebracht voor pc en veel spelers hoopten vervolgens dat ze hun personage over konden zetten van de console naar pc. Tot grote teleurstelling van fans is dit echter niet mogelijk.

In een recente aflevering van de Kotaku Splitscreen-podcast heeft Jason Schreier, bekend journalist van Kotaku, onthuld dat Bungie wél de mogelijkheid wilde toevoegen om Destiny 2-personages over te kunnen zetten tussen pc, PlayStation 4 en Xbox One. Volgens Schreier werd deze functionaliteit echter geblokkeerd door Sony, omdat het bedrijf wilde dat de PS4 werd gezien als belangrijkste platform voor Destiny 2.

Sony heeft een exclusieve samenwerking met Bungie en Activision, waardoor bepaalde content een jaar lang alleen beschikbaar is op de PlayStation 4-versie van Destiny 2. In de Forsaken-uitbreiding van het spel hebben PS4-spelers exclusief beschikking over het exotische Wavesplitter-wapen, de Strike Broodhold, drie uitrustingen en een ruimteschip.

Het is niet de eerste keer dat Sony niet samen wil werken met andere platformen. Zo heeft het ook lang geduurd voordat Sony toegaf aan de kritiek van fans en cross-play mogelijk maakte voor de PlayStation 4-versies van Fortnite en Rocket League.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Here we go again.......

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou