Sony bevestigt ontwikkeling van InFamous 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Sony heeft ontwikkelaar Sucker Punch de game "op ieder vlak verbeterd". Details over de game moeten niet alleen op de aankomende E3 naar buiten komen, maar ook in het volgende nummer van het Amerikaanse tijdschrift Game Informer. De voorkant van dit tijdschrift toont hoofdpersonage Cole uit InFamous, maar met een aangepast uiterlijk in vergelijking met de eerste game. Zo heeft hij in dit tweede deel haar op zijn hoofd.

Eerder werd er al gemeld dat InFamous 2 waarschijnlijk in ontwikkeling is doordat Sony het webadres infamous2thegame.com had geregistreerd. In de eerste InFamous, die vorig jaar exclusief op de PlayStation 3 uitkwam, moeten spelers zich door een chaotische stad zien te banen met Cole, een ogenschijnlijk onschuldige kerel met speciale krachten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou