Sony bevestigt komst PSN Pass | Gamer.nl

Sony bevestigt komst PSN Pass | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is niet volledig duidelijk of spelers zonder zo'n code, omdat ze Resistance 3 bijvoorbeeld tweedehands hebben gekocht, de multiplayermodus helemaal niet kunnen spelen. Mogelijk wordt alleen een deel van de multiplayertoegang afgesloten. Sony-games die gebruikmaken van de PSN Pa krijgen elk hun eigen codes. Wat de code precies vrijgeeft, zal naar verwachting verschillen per game.

Met de PSN Pa treedt Sony in de voetsporen van uitgevers als THQ, Codemasters Warner Bros. en Electronic Arts. Zij hebben ook een dergelijke code ingevoerd, zodat ze ook geld kunnen verdienen aan de handel in tweedehands games. Spelers die een game kopen zonder ongebruikte code, moeten zo'n code namelijk nog aanschaffen via Xbox Live Marketplace of de PlayStation Store als ze de multiplayermodus van een game willen gebruiken. Wat de prijs is van een PSN Pa -code is nog onbekend; de meeste uitgevers hanteren een prijs van ongeveer tien euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou