Sony bevestigt downloadbare content voor Heavy Rain | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In augustus zei ontwikkelaar Quantic Dream graagextra verhalen rond de verschillende personages te willen aanbieden. Dat gebeurt direct bij de lancering met het pakket Heavy Rain: Chronicle One - The Taxidermist. In dit verhaal gaat de speler als onderzoeksjournalist Madison Page op zoek naar een seriemoordenaar.

Alleen consumenten die Heavy Rain voor release bestellen kunnen op dag van release aan de slag met het downloadbare pakket. Voor hen is het pakket bovendien gratis. Wanneer de aflevering beschikbaar komt voor mensen die het spel niet van tevoren bestellen, is nog niet bekendgemaakt. De overige verhalen zullen zich voor of na het verhaal van Heavy Rain afspelen en draaien om de rest van de cast. Elk verhaal gaat 4.99 dollar kosten, een prijs in euro's is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou