Sony belooft identiteitsverzekering voor PSN-klanten | Gamer.nl

Sony belooft identiteitsverzekering voor PSN-klanten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit programma is inmiddels actief voor klanten in de Verenigde Staten. Stringer belooft dat er spoedig ook aankondigingen gedaan zullen worden voor andere regio's. Sony hoopt hiermee de angst voor identiteitsdiefstal - een reëel risico sinds hackers de persoonlijke gegevens van miljoenen gebruikers hebben gestolen van Sony-servers - in te dammen. Stringer benadrukt dat er geen bewijs is dat er creditcard- of persoonlijke informatie is misbruikt en dat Sony dat scherp in de gaten blijft houden.

In zijn brief biedt Stringer namens Sony en namens zichzelf excuses aan voor het ongemak en zorgen die de hackaanval hebben veroorzaakt. De Sony-CEO zegt dat het netwerk ergens in de komende dagen weer online zal gaan. Afgelopen zondag zei Sony dat delen van het PSN binnen een week weer online zouden gaan, het lijkt erop dat het bedrijf die deadline echter net niet gaat halen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou