Sony annuleert 'een aantal' PlayStation-games | Gamer.nl

Sony annuleert 'een aantal' PlayStation-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Welke games er precies geannuleerd zijn is nog onbekend. Wel is er duidelijk dat het hier gaat om de studio’s verantwoordelijk voor games als WipeOut, MotorStorm, Singstar en EyePet. "Er is besloten dat de productie van een klein aantal projecten binnen London Studio, Studio Liverpool en Evolution Studios worden teruggeschaald of geannuleerd. Dit gebeurt vanwege het herzien van het portfolio en prioriteiten stellen aan bestaande projecten."

"De besli ing is genomen na een intern onderzoek over de lopende projecten. Wij zijn van mening dat we een sterke lijst aan exclusieve titels hebben dit jaar en in de nabije toekomst. Alle hulpmiddelen die we hebben worden nu op deze projecten gezet om te zorgen dat ze sneller af zijn."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou