Sons of Anarchy krijgt console-game | Gamer.nl

Sons of Anarchy krijgt console-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er waren aanvankelijk plannen om een browsergame te maken van de serie, maar Sutter zegt dat die plannen aan de kant zijn geschoven. "Game-update. Heb een hele goede meeting gehad met een grote distributeur gisteren. Ik en iedereen bij (tv-zender) FX en Fox zijn vastbesloten om dit te laten gebeuren", zei Sutter op Twitter. "Ja, we willen zeker een echte game maken. Op console. Niet een of ander matig multiplayerding in de browser. Het gaat wel even duren, maar het is de juiste keus."

Verdere details over de game en wie het gaat maken, ontbreken. Wel belooft Sutter dat de game ook gemaakt wordt voor vrouwen: "De game zal absoluut ook vrouwelijke gamers aanspreken. Er is niets heter dan een meisje met een controller in haar handen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou